Graag stellen wij onszelf even voor, wij zijn  Nick de Valk en Ralph Regoort. Onze samenwerking is gebaseerd op een jarenlange vriendschap en eerdere succesvolle samenwerkingen. Onze wegen hebben zich in 2003 in ‘s-Hertogenbosch voor het eerst gekruist, wij leerden elkaar kennen als huisgenoten en al snel ontstond er een hechte vriendschap.

Nadat we allebei een tijd ons eigen pad hadden bewandeld, waren we beide toe aan een nieuwe uitdaging. Wij vonden het altijd al leuk om de juiste mensen op de juiste plekken te krijgen binnen de organisatie waarvoor wij werkten. Wij zochten naar iets waar we onze persoonlijke eigenschappen het best konden gebruiken: Commercieel, creatief, mensenkennis, een groot netwerk en sterk in communiceren. Ook worden we oprecht gelukkig van het geluk van een ander. Daarom  wisten we dat we het in de wereld van werving en selectie, uitzenden en detacheren moesten zoeken. De beste keuze die we konden maken.

Wij krijgen zoveel energie van een persoonlijke aanpak. Wij leren iedereen voor wie wij op zoek gaan eerst echt kennen. Daardoor zijn wij in staat perfecte matches te maken.

Nick de Valk

Nick de Valk

Specialist arbeidsmarkt

“…you can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something – your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life…”

Steve Jobs, June 12, 2005

Persoonlijk

Transparant

Professioneel

UA-87273321-1