Ik zoek werk

Ben je opzoek naar werk? Dan bent je bij BAAAN op de juiste plek om u hierbij te helpen. BAAAN heeft een groot aantal openstaande vacatures, ook bij jou in de buurt. Fulltime of parttime, schrijf je in! Of laat een bericht achter.

Het verloop van de vacatures kan erg snel gaan dus het kan zijn dat we al wel een vacature hebben maar deze nog niet op de site hebben geplaatst, laat daarom altijd je gegevens achter zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar de juiste vacature.

Wij geloven in de perfect match tussen werkgever en werknemer en gaan op zoek naar die perfecte combinatie. Wij hebben een groot netwerk van werkgevers en potentiële werknemers en dus slagen wij er altijd in om iemand op de juiste plek te plaatsen. Bij BAAAN werken wij vooral op persoonlijk niveau. Je bent bij ons geen nummer, wij werken met mensen.

 

Kenmerken BAAAN

  • Persoonlijk – hierdoor zijn we in staat om voor jou een baan te vinden die aansluit op jouw wensen.
  • Transparant – geen verassingen achteraf wij communiceren eerlijk en duidelijk.
  • Profesioneel – we werken volgens de ABU cao en zijn in het bezit van alle certificaten.
  • Vernieuwend – we gaan door waar andere stoppen en zijn dus altijd op zoek naar de juiste oplossing.

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk, wat moet ik doen?

Wij zijn degene die werk voor jou vinden. Door jezelf in te schrijven maken we een afspraak met je om je in een persoonlijk gesprek te leren kennen. Hierdoor komen wij te weten wie jij bent en waar jouw affiniteiten liggen. Door onze ervaring zijn wij dan in staat om de juiste match voor jou te vinden. Dus wacht niet langer en schrijf je nu in!

Hoe kan ik me inschrijven?

Door aan de rechterzijde van deze pagina op het blauwe vlak te klikken opent zich een inschrijfformulier. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodat we aan de slag kunnen.

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?

Natuurlijk kan je bij ons ook voor een bijbaan terecht in verschillende branches. Schrijf je in zodat we d.m.v. een persoonlijk gesprek te weten komen wie je bent en wat je wilt zodat we de perfecte match voor je kunnen vinden!

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!

UA-87273321-1